
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η ρωσική αντιπροσωπεία για τον δεύτερο γύρο των συνομιλιών με την Ουκρανία για την επίτευξη κάποιου είδους συμφωνίας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καταρχήν κατάπαυση του πυρός μεταξύ των εμπολέμων.
Η αυριανή συνάντηση θα γίνει στη σκιά των σημερινών ουκρανικών επιθέσεων κατά τεσσάρων ρωσικών αεροπορικών βάσεων όπου σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι Ουκρανοί καταστράφηκαν 40 ρωσικά αεροσκάφη.
Ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, η οποία είχε φτάσει νωρίτερα σήμερα στην Κωνσταντινούπολη όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έχει κάποιο σχόλιο για τις σημερινές επιθέσεις επαναλάμβανε συνεχώς την απάντηση: «Αύριο, αύριο», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι εννοούσε.
After arriving earlier in Istanbul, reporters attempted to ask Vladimir Medinsky, a Senior Aide to Russian President Putin who is leading the delegation for tomorrow’s peace negotiations with Ukraine, about how today’s drone attack could effect the negotiations, but he was only… pic.twitter.com/oEQIDqdQaC
— OSINTdefender (@sentdefender) June 1, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.