ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φλόριντα: Ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του, τεμάχισε το σώμα της και το μοίρασε σε βαλίτσες και σακούλες

Πώς έφτασαν οι αρχές στα ίχνη του δράστη μετά από αρκετές μέρες

Φλόριντα: Ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του, τεμάχισε το σώμα της και το μοίρασε σε βαλίτσες και σακούλες

Συνελήφθη ένας 78χρονος άνδρας από τη Φλόριντα που δολοφόνησε την επί 15 χρόνια σύζυγό του. Μετά τη δολοφονία στην προσπάθειά του να εξαφανίσει το πτώμα της, τεμάχισε και το μοίρασε σε βαλίτσες και σακούλες.

Στον William Lowe Jr. απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και κακοποίηση πτώματος για τον θάνατο της 80χρονης συζύγου του Aydil Barbosa Fontes, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία βρήκε για πρώτη φορά μια βαλίτσα με ανθρώπινα λείψανα στις 21 Ιουλίου. Λίγο αργότερα βρέθηκαν άλλες δύο βαλίτσες, επίσης με ανθρώπινα λείψανα, σε κοντινή απόσταση.

Την επόμενη ημέρα, oι αρχές βρήκαν δύο επιπλέον σακούλες με ανθρώπινα μέλη.

Τον περασμένο μήνα, η αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του τότε μυστηριώδους θύματος. Τότε το θύμα είχε περιγραφεί ως γυναίκα ηλικίας μεταξύ 35 και 55 ετών, ισπανόφωνη ή λευκή.

Μέσα σε μία από τις βαλίτσες υπήρχε ένας κωδικός σάρωσης αεροπορικής εταιρείας που κατέληγε στο όνομα «A Barbosa Ontes», ένα γράμμα μακριά από το επώνυμο του θύματος «Fontes».

Πώς έφτασαν οι αρχές στον δράστη

Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Ο Lowe ούτε παραδέχτηκε ούτε αρνήθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά φέρεται να είπε στους ανακριτές τις ημέρες πριν από τη σύλληψή του ότι είχε ταξιδέψει στη Βραζιλία τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Ο ηλικιωμένος μπήκε στο κάδρο των ερευνών, αφού η αστυνομία εντόπισε πολλά βίντεο παρακολούθησης που τον έδειχναν να ενεργεί ύποπτα και να μπαίνει στο νερό στα σημεία όπου βρέθηκαν οι βαλίτσες.

Πολλοί μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι παρατήρησαν ότι ένας νευρικός άντρας που ταίριαζε με την περιγραφή του Lowe, έκανε συχνές επισκέψεις στις περιοχές όπου ανακαλύφθηκαν οι βαλίτσες.

Τρεις άνδρες που εργάζονταν σε μια στέγη κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η μία βαλίτσα είπαν ότι είδαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί μέχρι την περιοχή, να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να σκαρφαλώνει στο τείχος για να έχει καλή θέα στη βαλίτσα.

«Γ…το», φέρεται να είπε ο Lowe πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του. Μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν να επισκέπτεται την περιοχή τουλάχιστον πέντε φορές σε διάστημα τριών ημερών και ο κατηγορούμενος δολοφόνος επίσης φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών τουλάχιστον μία φορά καθώς ερευνούσαν τον τόπο του εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα του τη Δευτέρα, όπου φέρεται να εντόπισαν ίχνη με αίμα σε έξι δωμάτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.