ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φρίκη στο Τέξας: Ζευγάρι απήγαγε 18χρονη – Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν

Ο εφιάλτης της κοπέλας τελείωσε όταν κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι κολαστήριο όπου την κρατούσαν

Φρίκη στο Τέξας: Ζευγάρι απήγαγε 18χρονη – Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα ζευγάρι από το Τέξας κατηγορείται πως απήγαγε μια 18χρονη γυναίκα, την αλυσόδεσε σε ένα κρεβάτι μέσα στο σπίτι τους και τη βίαζε επί εβδομάδες.

Ο Jose Reyes, 31 ετών, και η Jaqueline Macias, 29 ετών, συνελήφθησαν αφού το φερόμενο ως θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι τους στο Χιούστον μέσω ενός παραθύρου το βράδυ της Κυριακής.

Πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 2019 πέτυχαν ή απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές;

  • Πέτυχαν (5%, 697 Votes)
  • Απέτυχαν (90%, 13.876 Votes)
  • Μέτρια αποτελέσματα (4%, 690 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 117 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.380

Loading ... Loading ...

Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση είπε στις αρχές ότι είχε συναντήσει τον άνδρα σε άγνωστη τοποθεσία πριν από περίπου ένα μήνα και ότι την έπεισε να έρθει στο σπίτι του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι «το όλο σενάριο ανατράπηκε σχεδόν αμέσως καθώς την αιχμαλώτισαν και την κράτησαν σε ένα δωμάτιο για περίπου 30 ημέρες».

«Κάποια στιγμή, αφού ουσιαστικά άρχισαν να την κρατούν παρά τη θέλησή της, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά».

Όταν η 18χρονη κοπέλα κατάλαβε ότι ο Reyes και η Macias είχαν φύγει από το σπίτι τους το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε δραπετεύσει και να βγει από το παράθυρο, είπαν οι αστυνομικοί.

Μόλις ελευθερώθηκε, το θύμα ξυπόλυτο ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Οι αρχές δήλωσαν ότι «ήταν σε σύγχυση, μπερδεμένη, όπως θα ήταν ο καθένας, και ήθελε βοήθεια».

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν αμέσως σημάδια στα χέρια και τα πόδια της που αποδείκνυαν ότι ήταν δεμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Οι φερόμενοι ως απαγωγείς της, είναι γονείς ενός βρέφους συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους λίγη ώρα αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.