ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Νεαρός βγήκε να πάει ταξίδι στην εθνική με… ηλεκτρικό πατίνι (φωτο)

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Γαλλία: Νεαρός βγήκε να πάει ταξίδι στην εθνική με… ηλεκτρικό πατίνι (φωτο)

Αποσβολωμένοι έμειναν οι άνδρες της γαλλικής αστυνομίας όταν εντόπισαν έναν νεαρό να κινείται με το ηλεκτρικό πατίνι του σε αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα ένας 20χρονος από τη Γαλλία ο οποίος στις 18 Οκτωβρίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα… υπεραστικό ταξίδι 76 χιλιομέτρων πίσω από το τιμόνι ενός ηλεκτρικού πατινιού.

Ειδικότερα, ο νεαρός ξεκίνησε από την πόλη Τουλούζη με κατεύθυνση την παραποτάμια πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας Αλμπί. Η φιλόδοξη προσπάθειά του, ωστόσο, δεν είχε ευτυχές τέλος. Αφού διένυσε περί τα 20 χλμ., ο άνδρας εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο A68 από τους άνδρες της γαλλικής αστυνομίας, οι οποίοι τον σταμάτησαν, «φιλοδωρώντας» τον με το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Το εν λόγω εγχείρημα του 20χρονου εξέπληξε τους βεβαιούντες την παραβάση, ειδικά όταν ο νεαρός τους είχε γνωστοποιήσει ότι είχε κάνει και μία… άτυπη προετοιμασία ταξιδιού, σχεδιάζοντας ακόμα και το πού θα φόρτιζε το πατίνι του.

Οι αστυνομικές αρχές θέλησαν να μοιραστούν το εν λόγω περιστατικό με τους πολίτες, μέσω μίας… χιουμοριστικής δημοσίευσης στο facebook στην οποία αναφερόταν ότι για τη «σύλληψη» του νεαρού ούτε που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την Alpine A110 που έχουν στην υπηρεσία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Παράλληλα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι την επόμενη φορά ο νεαρός θα ενεργοποιήσει… το GPS στο κινητό του, χωρίς να παραβλέψει να επιλέξει τη ρύθμιση «χωρίς διόδια», ώστε να μην βρεθεί πάλι σε έναν αυτοκινητόδρομο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.