ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νεκρή 39χρονη Ρωσίδα που έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων ενώ έβγαζε selfie (φώτο)

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Γκάκρι στην Αμπχαζία σε έναν βράχο που έχει θέα στη Μαύρη Θάλασσα

Νεκρή 39χρονη Ρωσίδα που έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων ενώ έβγαζε selfie (φώτο)

Την τελευταία της πνοή άφησε στη Γεωργία η 39χρονη Ρωσίδα αισθητικός Ινέσα Πολένκο, όταν έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων την ώρα που έβγαζε μια selfie από την κορυφή ενός βράχου.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Γκάκρι στην Αμπχαζία σε έναν βράχο που έχει θέα στη Μαύρη Θάλασσα.

Το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με την Daily Mail η 39χρονη άφησε την τελευταία της πνοη στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη.

Η Πολένκο έκανε συχνές αναρτήσεις στα social media από τα ταξίδια της άνα τον κόσμο με πιο πρόσφατα αυτά στο Ντουμπάι, την Αίγυπτο και την Κριμαία.

Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 39χρονης αισθητικού, η οποία είχε αρκετούς πελάτες τόσο στη Μόσχα όσο και στο ρωσικό θέρετρο, Σότσι, όπου ζούσε, είναι σε εξέλιξη.

Δείτε αναρτήσεις της 39χρονης στο Instagram

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.