ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατί ο Λευκός Οίκος επιχειρεί αμήχανα να διαψεύσει τον επικεφαλής της αεράμυνας των ΗΠΑ για τα ΑΤΙΑ; (upd)

Τζάστιν Τριντό: «Πολύ σοβαρή η κατάσταση με τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα»

Γιατί ο Λευκός Οίκος επιχειρεί αμήχανα να διαψεύσει τον επικεφαλής της αεράμυνας των ΗΠΑ για τα ΑΤΙΑ; (upd)

Ερωτήματα δημιουργεί η προσπάθεια του Λευκού Οίκου να διαψεύσει τον διοικητή της NORAD Πτέραρχο Γκλεν Βαν Χερκ ο οποίος άφησε ανοικτό το θέμα περί προελεύσεως των αγνώστων αντικειμένων που καταρρίφθηκαν  από την αμερικανική Αεροπορία, σε Αλάσκα, Γιούκον του Καναδά, και λίμνη Huron.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιέρ, αναφερόμενη στα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από ΗΠΑ και Καναδά  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είπε «λατρεύω την ταινία “Ε.Τ. ο Εξωγήινος”, αλλά ας μείνουμε εκεί».

Μετά την γνωστοποίηση των προτιμήσεών της σε ταινίες του Χόλυγουντ η Καρίν Ζαν-Πιέρ είπε:

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας στις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τη Βόρεια Αμερική. Ξέρω ότι τέθηκαν ερωτήματα και υπήρξαν ανησυχίες για αυτό, αλλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Έτσι ο Λευκός Οίκος επιχείρησε να διαψεύσει τον Αμερικανό Πτέραρχο της NORAD, της αρμόδιας υπηρεσίας της USAF που επέβλεψε τις καταρρίψεις, ο οποίος είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει «ακόμη» την πιθανότητα εξωγήινων ή οποιασδήποτε άλλης εξήγησης για τα αντικείμενα  αυτά.

Οποίος όμως ήταν σαφής:

«Θα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτές τις αναφορές  (ότι επρόκειτο για κινεζικά μπαλόνια) και δεν θα απέδιδα την προέλευσή τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα».

Δηλαδή, τι άλλον να πει ότι αναφέρει ότι «Δεν θα απέδιδε την προέλευσή τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα;»

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα ΑΤΙΑ με το κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό το είπε και ο πρώτος πιλότος που προσέγγισε τα οχτάγωνου σχήματος αντικείμενα και δεν είδε πουθενά κάποιου είδους κινητήρα και όμως τα αντικείμενα εκινούντο με μεγάλη ταχύτητα και παρέμεναν στον αέρα για πολλές ώρες!

Τώρα ο Λευκός Οίκος μέσω μιας εκπροσώπου επιχείρησε να διαψεύσει  τον καθ΄ύλην αρμόδιο Αμερικανό διοικητή της NORAD.

Είναι φανερό ότι ο Λευκός Οίκος μετά τις δηλώσεις του Γκλεν Βαν Χερκ έσπευσε να απορρίψει όλες τις θεωρίες περί μη γήινης προέλευσης χωρίς όμως και να λέει τι ακριβώς ήταν.

Και δεν λέει τι ακριβώς ήταν παρά το γεγονός ότι τα όποια συντρίμμια έχουν περιέλθει ήδη  στην κατοχή της USAF ή του FBI, χωρίς να λέει περί τίνος επρόκειτο.

Ο Λευκός Οίκος είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί μια κρίση τέτοια, ίσως και ούτε όλος ο πλανήτης, σε ψυχολογικό επίπεδο των πληθυσμών, έστω και αν οι αναφορές και οι παλαιότερες και οι νυν, αξιωματούχων των ΗΠΑ δείχνουν ότι «Κάτι υπάρχει» σε ότι αφορά μη γήινη δραστηριότητα εντός της ατμόσφαιρας της Γης.

Ποιος να πει σε έναν ήδη ταλαιπωρημένο παγκόσμιο πληθυσμό ότι «Δεν είμαστε μόνοι;» αν όντως συμβαίνει αυτό;

Ποιος εγγυάται ότι δεν θα ξεσπάσουν ταραχές και δεν θα διαλυθούν κράτη, ακόμα και με την αίσθηση αυτή;

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ενώ έχουν περιέλθει στα χέρια τους στοιχεία των αντικειμένων που καταρρίφθηκαν τώρα λένε ότι «Τα συντρίμμια έπεσαν σε ακατοίκητες περιοχές στην Αλάσκα και την λίμνη Χιούρον και είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν ίχνη».

Τα βίντεο με τα οκτάγωνα ενέρια οχήματα γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα;

Τζάστιν Τριντό: «Πολύ σοβαρή η κατάσταση»

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός του Καναδά  Τζάστιν Τριντό δήλωσε τη Δευτέρα ότι τα τέσσερα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τη Βόρεια Αμερική την περασμένη εβδομάδα μπορεί να σχετίζονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση με το προσωπικό των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων (CAF) και του RCMP στο Γιούκον, ο Τριντό είπε ότι υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα αντικείμενα εντοπίστηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Προφανώς, υπάρχει κάποιο μοτίβο εκεί. Το γεγονός ότι το βλέπουμε αυτό σε σημαντικό βαθμό από την περασμένη εβδομάδα είναι αιτία ενδιαφέροντος και ιδιαίτερης προσοχής και αυτό ακριβώς κάνουμε», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τριντό είπε ότι πρόκειται για «μια πολύ σοβαρή κατάσταση» και υποσχέθηκε ότι τόσο ο Καναδάς όσο και οι ΗΠΑ θα λάβουν μέτρα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας από πιθανές απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.