ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η… Φινλανδία απειλεί την Ρωσία: «Εάν χρησιμοποιήσετε πυρηνικά αυτό θα είναι και το τελευταίο σας λάθος»!

Απογειώθηκε το αεροσκάφος της «ημέρας της κρίσης» της ρωσικής Αεροπορίας

Η… Φινλανδία απειλεί την Ρωσία: «Εάν χρησιμοποιήσετε πυρηνικά αυτό θα είναι και το τελευταίο σας λάθος»!

Πολεμοχαρείς και ανόητες συνάμα  δηλώσεις από την… Φινλανδία η οποία μέσω του υπουργού της Άμυνας απείλησε την Ρωσία ότι εάν κάνει χρήση πυρηνικών τότε αυτό θα είναι το τελευταίο λάθος της!

Οι συνεχείς δηλώσεις χωρών μελών του ΝΑΤΟ αναφορικά με την «επαπειλούμενη» χρήση πυρηνικών όπλων από την Ρωσία, δίνουν και παίρνουν και αυτή τη φορά την σκυτάλη πήρε η Φινλανδία.

«Η πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων  από την Ρωσία εξακολουθεί να θεωρείται ακόμη υψηλή. Εάν η Μόσχα αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο τότε αυτό θα είναι και το τελευταίο της λάθος», ανέφερε ο ευφάνταστος Φινλανδός υπουργός Άμυνας Antti Kaikkonen, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι σε περίπτωση πυρηνικών δε θα μείνει κανείς για να δει το «τελευταίο λάθος» της Ρωσίας.

Η ανοησία έχει κτυπήσει κυριολεκτικά “ταβάνι” στην Δύση εάν  θεωρεί πως από το «παιχνίδι» με τα πυρηνικά μπορεί να βγει κάποιος νικητής.  

Την ίδια ώρα η Ρωσία αντέδρασε πριν λίγο στις δηλώσεις του Φινλανδού υπουργού με την απογείωση του Tu-214PU-SBUS ή αλλιώς «αεροσκάφους της ημέρας της κρίσης» το οποίο πετά όπως μπορείτε να δείτε εδώ, κοντά στην Φινλανδία, και   προορίζεται ως εναέριο κέντρο διοίκησης σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, ενώ πάνω από 9.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν φτάσει στην Λευκορωσία στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας κοινής ομάδας κρούσης.

Η κατάσταση στην Ουκρανία φαίνεται πως επιδεινώνεται συνεχώς αφού ακόμη μια χώρα η Σερβία ζήτησε από τους πολίτες της να την εγκαταλείψουν άμεσα μετά ανάλογες οδηγίες εχθές από άλλες χώρες, όπως η Κίνα, η Αίγυπτος, το Καζακστάν, το Τατζικιστάν και άλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.