ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ινδονησία θα προμηθευτεί άλλα 18 μαχητικά αεροσκάφη Rafale F4

Η συμφωνία, που υπογράφηκε τον Φεβρουάριο του 2022, αφορά 42 αεροσκάφη της έκδοσης F4, εκ των οποίων 30 μονοθέσια και 12 διθέσια

Η Ινδονησία θα προμηθευτεί άλλα 18 μαχητικά αεροσκάφη Rafale F4

Η γαλλική Dassault Aviation ανακοίνωσε ότι χθες Δευτέρα (8/1) τέθηκε σε ισχύ η τρίτη παραγγελία μαχητικών αεροσκαφών Rafale F4 της Ινδονησίας.

Η τελευταία παραγγελία αφορά σε 18 αεροσκάφη με τα οποία συμπληρώνεται ο αριθμός των 42 αεροσκαφών που ήθελε η Ινδονησία.

Η αρχική παραγγελία ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2022 και αφορούσε σε έξι αεροσκάφη, ενώ τον Αύγουστο του 2023 έγινε η δεύτερη παραγγελία για 18 αεροσκάφη.

Οι τρεις αυτές προμήθειες έγινε στο πλαίσιο της υπογραφής σχετικής σύμβασης τον Φεβρουάριο του 2022 για την προμήθεια έως και 42 αεροσκαφών.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Ινδονησία εξέφρασε ενδιαφέρον για την προμήθειας 48 νέων μαχητικών αεροσκαφών.

Στις 7 Ιουνίου του 2021 η Ινδονησία και η Γαλλία υπέγραψαν Επιστολή Πρόθεσης προμήθειας 36 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η τελική συμφωνία, που υπογράφηκε τον Φεβρουάριο του 2022, αφορά σε 42 αεροσκάφη της έκδοσης F4, εκ των οποίων 30 μονοθέσια και 12 διθέσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.