ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν πηγαίνει τον Ε.Μασκ στα δικαστήρια γιατί δεν προσλαμβάνει παράνομους μετανάστες!

«Αρνούνταν να τους προσλάβει ή να τους εξετάσει, λόγω του καθεστώτος ιθαγένειάς τους»

Η κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν πηγαίνει τον Ε.Μασκ στα δικαστήρια γιατί δεν προσλαμβάνει παράνομους μετανάστες!

Μήνυση κατά της SpaceX του Έλον Μασκ κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, διότι η εταιρεία δεν προσλαμβάνει παράνομους μετανάστες, ή όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση «πρόσφυγες». 

Η είδηση έρχεται ταυτόχρονα με την συνέντευξη του Τραμπ στον Τάκερ Κάρλσον μέσω X, που τίναξε κυριολεκτικά την τηλεθέαση στον αέρα, αφήνοντας το debate των ρεπουμπλικάνων σε δεύτερη μοίρα.

«Στην αγωγή το υπουργείο δικαιοσύνης ισχυρίζεται ότι, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Μάιο του 2022, η SpaceX αποθάρρυνε συστηματικά αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες από το να υποβάλουν αίτηση και αρνούνταν να τους προσλάβει ή να τους εξετάσει, λόγω του καθεστώτος ιθαγένειάς τους, κατά παράβαση του νόμου περί Μετανάστευσης και Εθνικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι η SpaceX απέτυχε να εξετάσει ή να προσλάβει αιτούντες  ασύλου και πρόσφυγες λόγω του καθεστώτος της υπηκοότητάς τους και επέβαλε κάτι που ισοδυναμούσε με απαγόρευση της πρόσληψής τους ανεξάρτητα από τα προσόντα τους, κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου», δήλωσε η Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Κρίστεν Κλαρκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.