ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Λιθουανία ανακαλεί τον πρεσβευτή της στη Ρωσία

Προεδρικό διάταγμα προβλέπει την παύση των καθηκόντων του στη χώρα από 1η Ιουνίου

Η Λιθουανία ανακαλεί τον πρεσβευτή της στη Ρωσία

Η Λιθουανία ανακαλεί την 1η Ιουνίου τον πρεσβευτή της στη Ρωσία, όπως αναφέρει το προεδρικό διάταγμα που υπεγράφη σήμερα, χωρίς να προβλέπεται αντικατάστασή του.

Η χώρα της Βαλτικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, είναι από τους πιο έντονους επικριτές της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία.

Στις 4 Απριλίου, είχε απελάσει τον Ρώσο πρεσβευτή στο Βίλνιους, αφότου η Ουκρανία κατηγόρησε τις ρωσικές δυνάμεις ότι σκότωσαν αμάχους στην πόλη Μπούτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η λιθουανική κυβέρνηση είχε υπογραμμίσει τότε πως σκοπεύει να υποβαθμίσει το επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.