ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Απαιτούν εξηγήσεις από την Σερβία για συμφωνία που φέρεται να υπέγραψε με την Ρωσία!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στις διεθνείς σχέσεις

ΗΠΑ: Απαιτούν εξηγήσεις από την Σερβία για συμφωνία που φέρεται να υπέγραψε με την Ρωσία!

Εξηγήσεις ζητούν οι ΗΠΑ από την Σερβία αναφορικά με την ύπαρξη κάποιου εγγράφου που φέρεται να υπέγραψε η χώρα με την Ρωσία,

Ο Αμερικανός Πρέσβης Κρίστοφερ Χιλ στη Σερβία,  δήλωσε ότι κανείς δεν πρέπει να υπογράψει τίποτα με τη Ρωσία αυτή τη στιγμή.

Επεσήμανε δε, ότι οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει η συμφωνία που υπέγραψε η Σερβία στη Νέα Υόρκη με την Ρωσία και ότι αναμένουν να λάβουν διευκρινίσεις για το υπογεγραμμένο έγγραφο το επόμενο διάστημα.

«Σίγουρα θα θέλαμε να ακούσουμε μια εξήγηση για το τι είναι αυτό το έγγραφο».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου στον ΟΗΕ, οι ΗΠΑ είχαν επαφές  με την Σερβία και ακούσαμε για μια συμφωνία για την οποία  αναμένουμε μια διευκρίνηση», δήλωσε ο Χιλ.

Αναφέροντας ότι η Ρωσία διεξάγει πόλεμο εναντίον της, Ουκρανίας, ο Χιλ είπε ότι είναι δύσκολο για τους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες να κατανοήσουν την υπογραφή ενός τέτοιου εγγράφου.

«Ελπίζουμε να ακούσουμε μια εξήγηση για την υπογραφή αυτού του εγγράφου», είπε ο Χιλ, προσθέτοντας ότι «οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Σερβία πρέπει να δει τη μεγαλύτερη εικόνα και τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τη Σερβία στη διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας της προκειμένου να μειώσει την εξάρτησή της από τη Ρωσία, η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εκβιασμούς και μέτρα πίεσης κινήτρων», όπως είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.