ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΗΠΑ: O 40χρονος δράστης που σκότωσε 18 άτομα στο Μέιν βρέθηκε νεκρός

Ο έφεδρος του αμερικανικού στρατού πέθανε από «προφανή αυτοτραυματισμό στο κεφάλι», σύμφωνα με τις αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ

ΗΠΑ: O 40χρονος δράστης που σκότωσε 18 άτομα στο Μέιν βρέθηκε νεκρός

Νεκρός βρέθηκε ο Ρόμπερτ Καρντ, φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 22 ανθρώπους και είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13 στη μικρή πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν (βορειοανατολικά στις ΗΠΑ), μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ επικαλούμενα τις αρχές.

Ο έφεδρος του αμερικανικού στρατού πέθανε από «προφανή αυτοτραυματισμό στο κεφάλι», σύμφωνα με τις αναφορές.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

«Είναι νεκρός. Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», δήλωσε η κυβερνήτρια Τζάνετ Μιλς. Κατά τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο ύποπτος αυτοκτόνησε.

Ο Ρόμπερτ Καρντ, 40 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δάσος κοντά σε ένα κέντρο ανακύκλωσής όπου εργαζόταν στη Λισαβόνα , περίπου 8 μίλια από το Λιούιστον, όπου την Τετάρτη εισέβαλε σε μια αίθουσα μπόουλινγκ και ένα εστιατόριο και πυροβόλησε αδιακρίτως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί δύο ημέρες οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ είχε ζητηθεί από τον κόσμο να παραμένει στα σπίτια με αρκετά σχολεία και επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστά. Η επίθεση ήταν η πιο θανατηφόρα στις ΗΠΑ από την περσινή σφαγή σε σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.