ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: «Οι επιθέσεις των Χούτι σε εμπορικά πλοία δεν θα επηρεάσουν τη διαθεσιμότητα των προϊόντων»

Τι δήλωσε η Λαέλ Μπρέιναρντ, διευθύντρια του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: «Οι επιθέσεις των Χούτι σε εμπορικά πλοία δεν θα επηρεάσουν τη διαθεσιμότητα των προϊόντων»

Η κορυφαία οικονομική σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Λαέλ Μπρέιναρντ, δήλωσε σήμερα ότι οι σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν παρακολουθούν στενά τις επιθέσεις των Υεμενιτών ανταρτών Χούθι σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά δεν αναμένουν ότι η εκτροπή των εμπορικών πλοίων από τη Διώρυγα του Σουέζ θα επηρεάσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων ενόψει των εορτών.

Η Λαέλ Μπρέιναρντ, η διευθύντρια του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας του Λευκού Οίκου είπε επίσης, στους δημοσιογράφους ότι η αμερικανική οικονομία αποδεικνύεται ανθεκτική και ο πληθωρισμός μειώθηκε γρηγορότερα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Η ανάπτυξη επίσης παραμένει ισχυρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπρέιναρντ σημείωσε πάντως ότι η κυβέρνηση γνωρίζει και παρακολουθεί τους κινδύνους και τα γεωπολιτικά ζητήματα, όπως τον συνεχιζόμενο πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία που απειλεί να διαταράξει τις αγορές σιτηρών, αλλά και την κατάσταση στην Ερυθρά Θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.