ΗΠΑ: Όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τέσσερις γυναίκες φύλακες έμειναν έγκυες από τον ίδιο κρατούμενο

Και δεν ήταν μόνο αυτό

ΗΠΑ: Όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τέσσερις γυναίκες φύλακες έμειναν έγκυες από τον ίδιο κρατούμενο

Οι αρχές τις Βαλτιμόρης ανακοίνωσαν το 2013 ότι 4 γυναίκες φύλακες, έμειναν έγκυες από τον ίδιο κρατούμενο. Αλλά αυτή η ιστορία έκρυβε μια άλλη πίσω της πολύ μεγαλύτερη, καθώς η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει λέβα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που λειτουργούσε μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα.

Δυο από τις γυναίκες είχαν τατουάζ το όνομα του σε σημεία του σώματος τους, ενώ τους αγόραζε ακριβά δώρα, όπως αυτοκίνητα και κοσμήματα. Αυτές οι 4 γυναίκες ήταν μεταξύ των 25 κατηγορούμενων για διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων κινητών τηλεφώνων μέσα στις φυλακές τις Βαλτιμόρης. Οι 13 από τους 25 κατηγορούμενους ήταν γυναίκες που εργάζονταν στις φυλακές.

Οι υπόλοιποι ήταν 7 κατάδικοι και ακόμα 5 αγνώστων στοιχείων. Όλοι τους έκαναν δουλειές για την διαβόητη συμμορία Black Guerilla. Ο αρχηγός της συμμορίας μέσα στην φυλακή, Tavon White, έβγαζε 16 χιλιάδες δολάρια τον μήνα διακινώντας το λαθραίο εμπόρευμα, με τους φρουρούς να το κρύβουν στα παπούτσια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και φαίνεται ότι ήταν και αρκετά καρπερός, αφού άφησε έγκυες 4 γυναίκες. Η μια είχε κάνει τατουάζ το όνομα «Tavon» στο λαιμό της και η άλλη στον καρπό. Ο αρμόδιος υπουργός ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας πως τον θλίβει το γεγονός ότι συμβαίνουν πράγματα στις φυλακές για τα οποία δεν μπορεί να είναι υπερήφανος. Και η αλήθεια είναι ότι η διαφθορά στις φυλακές, της χώρας με το μεγαλύτερο ποσοστό κατάδικων στον κόσμο, είναι δεδομένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.