ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ – Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

Πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς σε ένα εργοστάσιο σύμφωνα με την τοπική αστυνομία

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ – Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε μια μονάδα παραγωγής στο δυτικό Μέριλαντ των ΗΠΑ το απόγευμα της Πέμπτης και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι σφαίρες του ενόπλου χτύπησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις κατέληξαν στο σημείο και ο τέταρτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε αργότερα από την Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη

Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός, δήλωσαν αξιωματούχοι, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

«Στις 9 Ιουνίου 2022, περίπου στις 2:30 μ.μ. το Γραφείο Σερίφη της Ουάσινγκτον απάντησε στην Columbia Machine Inc., 12912 Bikle Road, Smithsburg, MD, για αναφορές ενεργού σκοπευτή.

Μονάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν 4 θύματα, εκ των οποίων 3 απεβίωσαν στο σημείο και ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πριν την άφιξη των αστυνομικών. Η περιγραφή του κυκλοφόρησε γρήγορα σε επιπλέον μονάδες που ανταποκρίθηκαν και η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ εντόπισε το όχημα του στην περιοχή Maplesville Road και Mount Aetna Road, ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη», αναφέρει στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα πάντα με τις τοπικές αρχές ο ένοπλος πλέον δεν αποτελεί κίνδυνο.

Maryland1
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.