ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν 7 άτομα που «σχετίζονται με την Βρετανία» για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Η κυβέρνηση κατηγόρησε για τις ταραχές τους διαδηλωτές που είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν τη δημόσια περιουσία

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν 7 άτομα που «σχετίζονται με την Βρετανία» για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν συνέλαβαν επτά άτομα την Κυριακή, μεταξύ των οποίων και διπλούς υπηκόους που συνδέονται με το Ηνωμένο Βασίλειο, για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, την οποία επικαλείται το BLoomberg.

“Επτά κύριοι ηγέτες των πρόσφατων διαδηλώσεων που σχετίζονται με το Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθησαν από τις υπηρεσίες πληροφοριών των Φρουρών της Επανάστασης, συμπεριλαμβανομένων διπλών υπηκόων που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα“, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι διαδηλώσεις, στις οποίες διαδηλωτές από όλα τα κοινωνικά στρώματα ζήτησαν την πτώση της θεοκρατίας που κυβερνά το Ιράν, αποτέλεσαν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την τωρινή ηγεσία της χώρας.

Η κυβέρνηση κατηγόρησε για τις ταραχές τους διαδηλωτές που είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν τη δημόσια περιουσία και λέει ότι έχουν εκπαιδευτεί και οπλιστεί από εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.