ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ισημερινός: Απελευθερώθηκαν οι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε φυλακές

Δεν δίνεται καμιά διευκρίνιση για το πώς απελευθερώθηκαν, ή πώς τέθηκαν υπό ομηρία

Ισημερινός: Απελευθερώθηκαν οι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε φυλακές

Ελεύθεροι αφέθηκαν πενήντα επτά φύλακες και αστυνομικοί οι οποίοι κρατήθηκαν όμηροι για πάνω από 24 ώρες από τροφίμους σε σωφρονιστικά καταστήματα του Ισημερινού, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η υπηρεσία φυλακών του κράτους της Λατινικής Αμερικής (SNAI).

Οι πενήντα φύλακες και οι επτά αστυνομικοί, όμηροι εγκλείστων «σε έξι φυλακές», πλέον «αφέθηκαν ελεύθεροι, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις (…) και είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε η SNAI. Στη λακωνική ανακοίνωσή της δεν δίνεται καμιά διευκρίνιση για το πώς απελευθερώθηκαν, ή πώς τέθηκαν υπό ομηρία.

Η υπηρεσία φυλακών (SNAI) αρχικά εκτίμησε πως πιθανόν επρόκειτο για αντίποινα στην επέμβαση του στρατού στη φυλακή στη Λατακούνγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως αργότερα οι αρχές αναθεώρησαν, κάνοντας λόγο για διαμαρτυρία εναντίον μεταγωγών κρατουμένων σε άλλες φυλακές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.