ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Πρώην ποδοσφαιριστής της Τορίνο εκτελέστηκε σε τουαλέτες κλαμπ

Φαίνεται πως είχε διαφορές με τους δύο δράστες

Ιταλία: Πρώην ποδοσφαιριστής της Τορίνο εκτελέστηκε σε τουαλέτες κλαμπ

O 22χρονος Ροζολίνο Τσελέσια, πρώην παίκτης της Τορίνο δολοφονήθηκε άγρια σε τουαλέτες κλαμπ στο Παλέρμο.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο L’Unione Sarde, ο Τσελέσια και οι δράστες, δυο αδέρφια 17 και 22 ετών, είχαν προσωπική κόντρα και μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα είχαν έρθει στα χέρια.

Ο μικρότερος αδελφός, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρείται ανήλικος στην Ιταλία, κατηγορείται για φόνο, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός φέρεται να είχε παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

Ο άτυχος 22χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία του Τράπανι και της Τορίνο πριν επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Παλέρμο.

Συνέχισε να παίζει για τις ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας Marsala, Troina και Parmonval πριν αποσυρθεί.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε αγρυπνία προς τιμήν του στο Παλέρμο, ενώ η πρώην ομάδα του, η Τορίνο, απέτισε φόρο τιμής στον πρώην παίκτη της με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος Urbano Cairo και ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα της Τορίνο συμμερίζονται βαθιά τον πόνο της οικογένειας Τσελέσια για τον θάνατο του Ροζολίνο Τσελέσια, πρώην παίκτη του τομέα νέων της Granata (Τορίνο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους αγαπημένους του, όλους τους συγγενείς και τους πολυάριθμους φίλους, τα συλλυπητήρια και την αγκαλιά του κόσμου της Γκρανάτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.