ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καμάλα Χάρις για Ισραήλ: «Θα υπάρξουν συνέπειες εάν επιτεθεί στη Ράφα»

«Οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση θα ήταν τεράστιο λάθος»

Καμάλα Χάρις για Ισραήλ: «Θα υπάρξουν συνέπειες εάν επιτεθεί  στη Ράφα»

Εντείνονται από τη Δύση οι πιέσεις προς τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου για αποκλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας, με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις να απευθύνει  αυστηρές προειδοποιήσεις.

Τη στιγμή που μια σημαντική μερίδα Δημοκρατικών γερουσιαστών τάσσονται υπέρ της ίδρυσης παλαιστινιακού κράτους, η Κάμαλα Χάρις τόνισε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα.

«Ξεκαθαρίσαμε σε πολλές συζητήσεις και με κάθε τρόπο ότι οποιαδήποτε μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα θα ήταν τεράστιο λάθος», δήλωσε ειδικότερα η Χάρις σε μέρος της συνέντευξης που προβλήθηκε την Κυριακή στην εκπομπή «This Week», στο ABC News.

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι: έχω μελετήσει τους χάρτες. Δεν υπάρχει πουθενά να πάνε αυτοί οι άνθρωποι», συμπλήρωσε αναφερόμενη στους 1,5 εκατομμύριο εκτοπισμένους που βρίσκονται στη Ράφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνέπειες αν το Ισραήλ εισβάλει στη Ράφα, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.