ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολομβία: Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή αεροσκάφους – Πέντε πολιτικοί μεταξύ των θυμάτων

Το δυστύχημα συνετρίβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Κολομβία: Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή αεροσκάφους – Πέντε πολιτικοί μεταξύ των θυμάτων

Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες Τετάρτη στην κεντρική Κολομβία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε πολιτικοί και ο πιλότος.

Το αεροσκάφος, τύπου Cessna T210N, συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κοντά στην πόλη Σαν Λουίς ντε Γασένο, βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Μπογοτά, παρασύροντας στον θάνατο τον πιλότο και πέντε στελέχη του συντηρητικού κόμματος Centro Democratico («Δημοκρατικό Κέντρο») του πρώην προέδρου Αλβάρο Ουρίμπε.

Νεκροί είναι η πρώην γερουσιαστής Νοόρα Τοβάρ, ο σύζυγός της Γκιγιέρμο Πέρες (συντονιστής του κόμματος στον νομό Μέτα), ο βουλευτής Ντίμας Μπαρέρο, ο Όσκαρ Ροδρίγκες (δημοτικός σύμβουλος της Βιγιαβισένσιο) και ο Φελίπε Καρένιο (υποψήφιος νομάρχης Μέτα στις εκλογές του Οκτωβρίου).

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της Κολομβίας, τα στελέχη του Centro Democratico είχαν αναχωρήσει αεροπορικώς από την πόλη Βιγιαβισένσιο με προορισμό την Μπογοτά, προκειμένου να παραστούν σε κομματική εκδήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Κολομβίας Γουστάβο Πέτρο εξέφρασε μέσω Twitter τη θλίψη του για την αεροπορική τραγωδία και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.