ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαμπεντούζα: Περισσότεροι από 500 παράνομοι αλλοδαποί έφτασαν στο νησί

Είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τις ακτές της Λιβύης

Λαμπεντούζα: Περισσότεροι από 500 παράνομοι αλλοδαποί έφτασαν στο νησί

Πάνω από 573 παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τις ακτές της Λιβύης, έφτασαν σήμερα στην Λαμπεντούζα.

Οι διασωθέντες (ανάμεσά τους δυο ανήλικα και τέσσερις γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο κέντρο προσωρινής παραμονής του νησιού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι παράνομοι αλλοδαποί κατάγονται από την Συρία, την Αιθιοπία, την Αίγυπτο, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Για την άμεση παροχή βοήθειας κινητοποιήθηκαν η ιταλική ακτοφυλακή, ταχύπλοο της Ιταλικής Οικονομικής Αστυνομίας και σκάφος της Frontex.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιταλική αστυνομία προσπαθεί τώρα να εξακριβώσει ποιοι είναι οι διακινητές -ή τυχόν συνεργοί τους- για να προχωρήσει στην σύλληψή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.