ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λας Βέγκας: 45χρονη ηθοποιός και μοντέλο του Playboy βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σε εξέλιξη έρευνα για τα αίτια θανάτου της

Λας Βέγκας: 45χρονη ηθοποιός και μοντέλο του Playboy βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Το 45χρονο μοντέλο και ηθοποιός του Playboy και του Maxim, Μασούιμι Μαξ (Masuimi Max), βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λας Βέγκας την Πέμπτη.

Οι αρχές έλαβαν κλήση λίγο πριν τις 11:30 π.μ. (τοπική ώρα) σήμερα το πρωί και έσπευσαν στο σημείο, σύμφωνα με το TMZ .

Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αν και θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Η Masuimi ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2000 και σημείωσε επιτυχία γρήγορα, κλείνοντας θέσεις εργασίας σε πολλές εκδόσεις όπως τα περιοδικά Playboy, Maxim, Alt και Bizarre.

Ως ηθοποιός, η Μαξ εμφανίστηκε στην ταινία δράσης «XXX: State of the Union» του 2005 που σκηνοθέτησε ο Lee Tamahori δίπλα στους Samuel L. Jackson, Ice Cube, XZibit, Scott Speedman και Willem Dafoe.

Η νεαρή στάρλετ ήταν προγραμματισμένη να εμφανιστεί στην επετειακή εκδήλωση «Vegas Chaos» στις 27 Ιανουαρίου στο The Dive Bar στο Λας Βέγκας. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η εκδήλωση θα διεξαχθεί μετά τον θάνατο της Μαξ.

Τα τελευταία χρόνια η Μαξ ασχολούνταν κυρίως με το εναλλακτικό μόντελινγκ κάνοντας σόου τρόμου σε καμπαρέ και βίντεο στο YouTube.

Στο Instagram την ακολουθούσαν πάνω από 300.000 followers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.