ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λας Βέγκας: Ενοπλος στο Ceasars Palace έχει σκορπίσει πανικό

Πετά αντικείμενα από δωμάτιο του ξενοδοχείου

Λας Βέγκας: Ενοπλος στο Ceasars Palace έχει σκορπίσει πανικό

Σε συναγερμό είναι οι αρχές στο Λας Βέγκας καθώς ένας ένοπλος φέρεται να κρατά αιχμάλωτη μία γυναίκα, πιθανότατα γνωστή του, σε πασίγνωστο ξενοδοχείο.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Caesars Palace, όπου ο ένοπλος άνδρας έσπασε το παράθυρο του δωματίου και άρχισε να πετάει βαριά αντικείμενα στο κενό.

Ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, με τα πρώτα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει προηγηθεί ενδοοικογενειακή βία.

Οπως αναφέρει η Daily Mail εθεάθη να σέρνει μία γυναίκα μέσα στο δωμάτιό του, χωρίς να γίνουν περαιτέρω γνωστές λεπτομέρειες.

Η γυναίκα που είναι μαζί του κλειδωμένη στο δωμάτιο, ακούστηκε από άτομα του ξενοδοχείου να τους λέει ότι είναι καλά στην υγεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.