ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λας Βέγκας: Γονείς κλείδωναν τα παιδιά τους σε κλουβιά και τα κακοποιούσαν – Συγκλονιστικό βίντεο

Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει αστυνομικούς να διασώζουν τα μικρά παιδιά

Λας Βέγκας: Γονείς κλείδωναν τα παιδιά τους σε κλουβιά και τα κακοποιούσαν – Συγκλονιστικό βίντεο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τους αστυνομικούς να εισβάλλουν σε ένα σπίτι στο Λας Βέγκας και να αντικρύζουν μία από τις χειρότερες κακοποιήσεις παιδιών που θα μπορούσαν να δουν.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ανταποκρινόμενοι σε μία καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας στις 11 Ιουνίου βρήκαν δύο παιδιά, ηλικίας εννέα και έντεκα, κλεισμένα σε ένα κλουβί για σκύλους και άλλα τέσσερα ξυλοκοπημένα άγρια ​​μέσα στο σπίτι τους.

Το παντρεμένο ζευγάρι Τράβις Ντος και, Αμάντα Στάμπερ μοιράζονταν το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με επτά παιδιά κάτω των 11 ετών.

Ο Τράβις είναι πατέρας όλων ενώ η Αμάντα είναι η βιολογική μητέρα του 2χρονου παιδιού και μητριά των άλλων παιδιών.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισβάλλουν στο σπίτι και αυτό που αντικρύζουν ήταν τρομακτικό.

Στο μικρό δωμάτιο βρίσκονταν έξι ταλαιπωρημένα και υποσιτισμένα παιδάκια μαζί με δύο σκυλάκια.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 9 και 11 ετών, ήταν κλεισμένα σαν ζώα μέσα σε ένα μικρό κλουβί.

Ο 11χρονος ήταν σχεδόν σκελετωμένος, με μώλωπες σε όλο του το σώμα, με ανοιχτές πληγές, ουλές και πρησμένα μάτια. Μάλιστα, το παιδί είπε πως πατέρας του το είχε χτυπήσει με σχοινιά, ζώνες και ένα τηγάνι.

Μάλιστα είπε πως δεν του έδιναν φαγητό και αναγκαζόταν να το μοιράζεται με τα αλλά αδέλφια του ή να τρώει από τα σκουπίδια.

Όταν ο πατέρας συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς πως ο 11χρονος ξυλοκοπήθηκε τόσο άσχημα που ο ίδιος νόμιζε πως είναι νεκρός.

Ο πατέρας Τράβις Ντος, παραπέμφθηκε από το σώμα ενόρκων νωρίτερα αυτό το μήνα με 40 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της κακοποίησης παιδιών ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει 7 κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών.

Η Στάμπερ είπε στο 8 News Now ότι έπεσε θύμα σοβαρής ενδοοικογενειακής κακοποίησης και δεν μπόρεσε να ζητήσει βοήθεια επειδή φοβόταν τον Ντος και τα αντίποινα του αν το έκανε.

«Και εγώ κακοποιήθηκα, όχι μόνο αυτοί. Θα χρησιμοποιούσε τα παιδιά μου και την οικογένειά μου αν καλούσα ποτέ την αστυνομία σαν να πήγαινε να βρει την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, είναι απλώς ένα πραγματικά βίαιο άτομο», είπε αργότερα στο πρακτορείο.

Είπε ότι κατάφερε τελικά να καλέσει την αστυνομία γιατί ήθελε να είναι ασφαλείς. «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα», πρόσθεσε.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Στάμπερ εργαζόταν ως ιερόδουλη υπό τον Ντος και γνώριζε ότι ο σύντροφός της κακοποιούσε τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Ντος όσο και η Αμάντα εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Τρίτη και δήλωσαν αθώοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.