ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Λίβυος βουλευτής: «Ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με συγκεκριμένη ταχύτητα συγκρούστηκε με ένα άλλο»

«Σε ολόκληρη τη χώρα επικρατεί χάος»

Λίβυος βουλευτής: «Ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με συγκεκριμένη ταχύτητα συγκρούστηκε με ένα άλλο»

Τις πληροφορίες που φέρεται να έχει λιβυκή κυβέρνηση για το τραγικό περιστατικό που οδήγησε στους πέντε νεκρούς μετέφερε ένας Λίβυος βουλευτής. 

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου και διακεκριμένος βουλευτής Αλί Αλ Τεκμπαλί, μίλησε στο ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για μία δύσκολη αποστολή που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.

Παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Λίβυος βουλευτής ανέφερε αρχικά: «ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με συγκεκριμένη ταχύτητα, συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο προκαλώντας πολλά θύματα» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως: «αυτές οι συζητήσεις λοιπόν περί συνομωσίας είναι γελοίες».

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, αν είχαν ληφθεί μέτρα ή προειδοποιήσεις ο Αλί Αλ Τεκμπαλί απάντησε: «Τι μέτρα, φίλε μου; Σε ολόκληρη τη χώρα επικρατεί χάος. όλο το ανατολικό τμήμα της χώρας επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις. Δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση, δεν υπάρχει αστυνομία στους δρόμους, δεν υπάρχει τίποτα. Η κατάσταση στους δρόμους είναι πολύ κακή. Οι άνθρωποι οδηγούν πολύ γρήγορα. Όλοι φοβούνται να πάνε να δουν τι συμβαίνει», δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Απευθυνόμενος στις οικογένειες των θυμάτων ο Λίβυος βουλευτής ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να πω στις οικογένειες (των θυμάτων) ότι πραγματικά εκτιμώ το ότι οι γιοι και οι κόρες τους ήρθαν εδώ για να μας βοηθήσουν και εκτιμούμε αυτό που έκαναν. Είναι μια τραγωδία και θα κάνουμε τα πάντα για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και να ενημερώσουμε τις οικογένειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.