ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λονδίνο: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι σε σταθμό μετρό και αυτοτραυματίστηκε μέχρι θανάτου

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο σημείο βρέθηκαν έξι περιπολικά και έξι ασθενοφόρα

Λονδίνο: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι σε σταθμό μετρό και αυτοτραυματίστηκε μέχρι θανάτου

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης σε σταθμό μετρό του Λονδίνου, όταν ένας άντρας έβγαλε, ξαφνικά, μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε στο σταθμό του μετρό, Sloane Square στο δυτικό Λονδίνο, με τον άντρα «να αυτοτραυματίζεται σοβαρά και να χάνει επί τόπου τη ζωή του, με τους τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο να διαπιστώνουν τον θάνατό του».

Δεν έχει γίνει σαφές γιατί ο άνδρας μαχαιρώθηκε ή ποιος ήταν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο σημείο βρέθηκαν έξι περιπολικά και έξι ασθενοφόρα.

Η σκηνή προκάλεσε πανικό στο σταθμό του μετρό στο δυτικό Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος έξω από το σταθμό Sloane Square. Μια κυρία φώναξε ‘τρέξτε!’. Η σύντροφός μου ανησύχησε και αναζήτησε καταφύγιο στα κοντινά καταστήματα. Τώρα φοβάται να χρησιμοποιήσει το μετρό στο δρόμο για το σπίτι της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.