ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λονδίνο: Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (βίντεο)

Η διαμαρτυρία κύλησε ειρηνικά και δεν υπήρξαν αναφορές για συλλήψεις

Λονδίνο: Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (βίντεο)

Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι πήραν μέρος στη φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση που σημειώθηκε σήμερα (21/10) στο κέντρο του Λονδίνου.

Οι διαδηλωτές φώναζαν «Ελευθερία στην Παλαιστίνη» και κρατούσαν πανό και παλαιστινιακές σημαίες.

«Λόγω της διαδήλωσης είχε κλείσει ο σταθμός Κινγκς Κρος» ανέφερε η ΕΡΤ.

Η διαδήλωση, που διοργανώθηκε από την Εκστρατεία Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, κατέληξε στη Ντάουνινγκ Στριτ, όπου είναι το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ.

Πολλά από τα συνθήματα και τα πανό περιείχαν έντονα αντι-ισραηλινό χαρακτήρα, αναφέρει το Reuters που προσθέτει ότι ένας διαδηλωτής κρατούσε ένα πανό με φωτογραφίες του Σούνακ, του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου με το μήνυμα «Καταζητείται για εγκλήματα πολέμου».

Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει πριν από την πορεία ότι οποιοσδήποτε έδειχνε υποστήριξη στη Χαμάς, η οποία έχει απαγορευτεί ως τρομοκρατική οργάνωση στη Βρετανία, θα κινδύνευε με σύλληψη. Ακόμη, τόνισε ότι οποιαδήποτε ένδειξη εγκλήματος μίσους δεν θα γινόταν ανεκτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η διαμαρτυρία κύλησε ειρηνικά και δεν υπήρξαν αναφορές για συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.