ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μ.Ζαχάροβα: «Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα σκληρής απάντησης στις επιθέσεις της Ουκρανίας»

Μίλησε για τις επιθέσεις σε Κριμαία και Μόσχα

Μ.Ζαχάροβα: «Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα σκληρής απάντησης στις επιθέσεις της Ουκρανίας»

Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει σκληρά στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Ουκρανίας στην Κριμαία και τη Μόσχα, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Στις 17 Ιουλίου, υπήρξε μια επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας. Στις 24 Ιουλίου, δύο ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσπάθησαν να επιτεθούν σε στόχους στη Μόσχα. Δεκαεπτά μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιχείρησαν να επιτεθούν σε εγκαταστάσεις στην Κριμαία. Οι προσπάθειες αυτές αποκρούστηκαν με επιτυχία από τα ρωσικά στρατεύματα αεράμυνας και τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Νωρίτερα, στις 20 Ιουλίου, ένα ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος επιτέθηκε στο χωριό Razdolnoye στην Κριμαία, δυστυχώς, υπήρξαν θύματα εκεί, ένα κορίτσι, 14 ετών, σκοτώθηκε», επισήμανε ο διπλωμάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ρωσική ερευνητική επιτροπή ερευνά διεξοδικά όλα αυτά τα εγκλήματα. Οι δράστες σίγουρα θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν. Διατηρούμε το δικαίωμα να λάβουμε σκληρά αντίποινα», τόνισε η εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.