Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρεται να διαγνώστηκε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη – Γιατί άργησε να τον κατονομάσει

Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετείχε στην καμπάνια MeeToo

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρεται να διαγνώστηκε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη – Γιατί άργησε να τον κατονομάσει

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρεται διαγνώστηκε έπειτα από την καταγγελόμενη κακοποίησή της, η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η γυναίκα φέρεται να πήγε σε φαρμακείο για τα τραύματά της, υπήρχε σύσταση του φαρμακοποιού να πάει σε ιατροδικαστή για να καταγράψει τα τραύματά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όσο για το γιατί η καταγγελία έγινε αρχικά χωρίς να αναφερθεί το όνομα του καταγγελλόμενου θύτη, ενώ στη συνέχεια προσωποποιήθηκαν, το κανάλι αναφέρει πως το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη όταν τον είδε να συμμετέχει σε καμπάνια για το #metoo στα μέσα του 2020. Επρόκειτο για ευρωπαϊκή καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα των βέλγικων αρχών, έγιναν με αργό ρυθμό λόγω του covid και εξαιτίας των υποθέσεων που είχαν συσσωρευτεί. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ακόμα και πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του φερόμενου θύματος, πληροφορήθηκαν την υπόθεση από τα ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.