ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεξικό: Έκρηξη σε παράνομη βιοτεχνία πυροτεχνημάτων – Επτά νεκροί και 15 τραυματίες

Το δυστύχημα έγινε στην πόλη Τοτολάπαν, περίπου 80 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα

Μεξικό: Έκρηξη σε παράνομη βιοτεχνία πυροτεχνημάτων – Επτά νεκροί και 15 τραυματίες

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν από έκρηξη σε παράνομη βιοτεχνία πυροτεχνημάτων στην πολιτεία Μορέλος, στο κεντρικό Μεξικό.

«Η έκρηξη έγινε στο εσωτερικό κατοικίας όπου κατασκευάζονταν και αποθηκεύονταν παράνομα πυροτεχνήματα», εξήγησε η πολιτική προστασία της περιοχής αυτής του Μεξικού.

«Κατά τα πρώτα ευρήματα της έρευνας, επτά άνθρωποι είναι νεκροί και άλλοι 15 τραυματίστηκαν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το δυστύχημα έγινε στην πόλη Τοτολάπαν, περίπου 80 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.

Η πολιτειακή κυβέρνηση εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη της για τις απώλειες ανθρωπίνων ζωών στην Τοτολάπαν» μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δυστυχήματα είναι συχνά στις βιοτεχνίες πυροτεχνημάτων στο Μεξικό, ιδίως αυτές που λειτουργούν παράνομα και δεν είναι λίγες.

Τον Δεκέμβριο του 2016, εκρήξεις σε αγορά πυροτεχνημάτων στην Τουλτεπέκ, στην πολιτεία του Μεξικού (κεντρικά), στοίχισαν τη ζωή σε 42 ανθρώπους και τραυμάτισαν δεκάδες άλλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.