Χριστός Ανέστη!

Μετά τα ιρανικά drone Shahed-136 η Ρωσία αποκτά και κινεζικά UAV Wing Loong II;

Διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη

Μετά τα ιρανικά drone  Shahed-136 η Ρωσία αποκτά και κινεζικά UAV Wing Loong II;

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Κίνας αναφορικά με την προμήθεια των πλέον προηγμένων κινεζικών UAV μάχης Wing Loong II, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το κινεζικό σύστημα το οποίο μπορεί να φέρει όπλα όπως κατευθυνόμενα βλήματα κατά αρμάτων μάχης αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 370 χ.α.ω. ταχύτητα περιπολίας 200 χ.α.ω.  έχει αυτονομία 32 ωρών και μπορεί να φέρει οπλισμό 480 χλγρ. όπως βόμβες   ή πυραύλους BRM1, AKD-10 ή BA-7.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.