ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεκάδες οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα – «Οι δυτικοί έκαναν το μακελειό» λέει η FSB

Αμέσως μετά ξέσπασε φωτιά στο κτίριο

Δεκάδες οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα – «Οι δυτικοί έκαναν το μακελειό» λέει η FSB

(Ανανέωση 21:05 από αρχική δημοσίευση 19: 10): Ο αριθμός των νεκρών σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες στην Μόσχα είναι δεκάδες, χωρίς καθώς μέσα στην αίθουσα υπήρχαν 6.200 άτομα για να παρακολουθήσουν την συναυλία και η οροφή έπεσε επάνω τους.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν εισέλθει στο κτίριο και καταδιώκουν τους τρομοκράτες και απομακρύνουν νεκρούς και τραυματίες μέσα σε μία κόλαση φωτιάς, καθώς οι περισσότεροι νεκροί έχουν προέλθει από την πτώση της οροφής.

Στην Μόσχα θεωρούνται οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες ως υπεύθυνες για την τρομοκρατική επίθεσης καθώς πριν μερικές ημέρες, η πρεσβεία των ΗΠΑ και το βρετανικό ΥΠΕΞ, είχαν ανακοινώσει προειδοποίηση περί «επικείμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία», πράγμα που έγινε σήμερα.

Η οροφή του κτιρίου κατέρρευσε μετά από πυρκαγιά που προκάλεσαν οι βόμβες που έριξαν οι τρομοκράτες.

Σημειώνεται ότι στις 7 Μαρτίου η πρεσβεία  των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε εκδώσει ειδική προειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτές θα συμβούν!

Πέντε, πιθανότατα ήταν οι ένοπλοι με καμουφλάζ που άνοιξαν πυρ με αυτόματά όπλα κατά των άοπλων θεατών της συναυλίας στην αίθουσα συναυλιών “Crocus City Hall” στη Μόσχα. 

Εντός του κτιρίου ξέσπασε πυρκαγιά ύστερα από έκρηξη, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να έχουν αποσταλεί στο σημείο.

Από τα βίντεο φαίνονται οι σκηνές πανικού που επικρατούν όπως και η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στον χώρο.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί δραματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.