ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπακχμούτ: Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι… προελαύνουν πλευρικά της πόλης!

«Τους έχουμε μισοπερικυκλώσει»!

Μπακχμούτ: Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι… προελαύνουν πλευρικά της πόλης!

Η Ουκρανία ισχυρίστηκε  σήμερα ότι οι δυνάμεις της εξακολουθούν να προελαύνουν…  πλευρικά του Μπαχμούτ και ότι σκοπεύουν να περικυκλώσουν την κατεστραμμένη πόλη.

Νωρίτερα, η Μόσχα συνεχάρη την  οργάνωση Wagner και τον ρωσικό στρατό για την κατάληψη της πόλης.

Η  κατάληψη του  Μπαχμούτ, θα σημάνει  και το τέλος της πιο αιματηρής και μακρόχρονης μάχης του πολέμου.

Ουκρανός στρατηγός πήγε κοντά στο Μπαχμούτ

Ωστόσο, ο επικεφαλής των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγός Ολεξάντρ Σίρσκι, υποστήριξε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ελέγχουν ακόμη ένα «ασήμαντο», όπως παραδέχτηκε, τμήμα του  Μπαχμούτ, αλλά αυτό θα τους επιτρέψει να μπουν στην πόλη όταν αλλάξει η κατάσταση!

Ο Σίρσκι επισκέφθηκε την πρώτη γραμμή του μετώπου κοντά στο  Μπαχμούτ και ευχαρίστησε τους στρατιώτες που υπερασπίζονται την περιοχή. Όπως έγραψε στο Telegram, οι δυνάμεις του Κιέβου προχωρούν στα προάστια και πλησιάζουν στον στόχο τους, δηλαδή την περικύκλωση της πόλης που προπολεμικά αριθμούσε 70.000 κατοίκους.

Στο μεταξύ μια απίστευτη δήλωση έκανε και η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Χάνα Μαλιάρ η οποία είπε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν μισοπερικυκλώσει την πόλη!

«Οι δυνάμεις μας έχουν μισοπερικυκλώσει την πόλη, κάτι που μας δίνει την ευκαιρία να καταστρέψουμε τον εχθρό (…) Ο εχθρός θα πρέπει να αμυνθεί στο τμήμα της πόλης που ελέγχει», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Telegram.

Πρόσθεσε ότι οι Ουκρανοί υπερασπίζονται ακόμη βιομηχανικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές, ενώ έχουν καταλάβει ορισμένα γειτονικά υψώματα.

Εκτός και αν οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι προελαύνουν υποχωρώντας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.