ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ν.Τραμπ: «Αν επανεκλεγώ θα “κλείσω μέσα” πολιτικούς αντιπάλους»

«Δεν χτύπησε ποτέ τον Μπάιντεν όσο σκληρά μπορούσα»

Ν.Τραμπ: «Αν επανεκλεγώ θα “κλείσω μέσα” πολιτικούς αντιπάλους»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε συνέντευξη στον Γκλεν Μπεκ και το BlazeTv και τόνισε ότι αν εκλεγεί ξανά πρόεδρος θα «κλείσει μέσα» τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Το 2016 λέγατε, “κλείστε την μέσα”», υπενθύμισε ο συντηρητικός παρουσιαστής Γκλεν Μπεκ στον Τραμπ για τις δηλώσεις του για την Χίλαρι Κλίντον το 2016.

 «Και στη συνέχεια, όταν ήσασταν πρόεδρος, είπατε: “Δεν το κάνουμε αυτό στην Αμερική. Αυτό δεν είναι σωστό”» συνέχισε ο Μπεκ και πρόσθεσε «Μετανιώνετε; Και αν ξαναγίνετε πρόεδρος, θα φυλακίσετε κάποιους;».

«Η απάντηση είναι ότι δεν έχω άλλη επιλογή, γιατί κάνουν το ίδιο σε εμάς», είπε ο Τραμπ, τονίζοντας ότι «δεν χτύπησε ποτέ τον Μπάιντεν όσο σκληρά μπορούσε».

Ο Τραμπ, που βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν δικαστικό μαραθώνιο εντός του 2024, δεν συμμετείχε στην πρόσφατη ακροαματική διαδικασία που αφορούσε τη βαρύτερη από τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί μέχρι σήμερα.

Έχει καταγγείλει και τις τέσσερις ποινικές διώξεις του, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για πολιτικά υποκινούμενες απόπειρες, ώστε να τον εμποδίσουν να επιστρέψει στην εξουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις τρεις από τις υποθέσεις έχει δηλώσει αθώος, ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου της Τζόρτζια για την τέταρτη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.