ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα επιδρομή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο – Τρεις νεκροί

Πάνω από 360 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις συγκρούσεις στο έδαφος του Λιβάνου τους τελευταίους έξι μήνες

Νέα επιδρομή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο – Τρεις νεκροί

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σημειώθηκε στο χωριό Ας Σουλτανία του νότιου Λιβάνου με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να σκοτωθούν, ανάμεσά τους αξιωματικός της επίλεκτης δύναμης Αρ Ραντουάν της Χεζμπολάχ, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς δυο πηγές του σε σώματα ασφαλείας τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η επιδρομή καταγράφεται την επομένη της ανακοίνωσης του ισραηλινού στρατού πως ολοκλήρωσε «νέα φάση» των προετοιμασιών του για «πόλεμο» στα σύνορα με τον Λίβανο, για να περάσει «από την άμυνα στην επίθεση».

Πάνω από 360 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους μαχητές του κινήματος Χεζμπολάχ, προσκείμενου στο Ιράν, αλλά και τουλάχιστον 70 άμαχοι, έχουν σκοτωθεί στις συγκρούσεις στο έδαφος του Λιβάνου τους τελευταίους έξι μήνες· 18 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ, δέκα στρατιώτες και οκτώ άμαχοι, με βάση καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.