ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νιγηρία: Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο και πήρε φωτιά – Τουλάχιστον 13 νεκροί

Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχασε τον έλεγχο εξαιτίας βλάβης στα φρένα

Νιγηρία: Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο και πήρε φωτιά – Τουλάχιστον 13 νεκροί

Σε αγορά της πολιτείας Κογκί στην Νιγηρία φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο και ξέσπασε πυρκαγιά η οποία εξαπλώθηκε σε παρακείμενα οχήματα, με τουλάχιστον 13 νεκρούς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα οι αρχές, διευκρινίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής σε αγορά της πόλης Ομπατζάνα της Νιγηρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχασε τον έλεγχο εξαιτίας βλάβης στα φρένα, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να προσκρούσει με ορμή σε σταθμευμένο λεωφορείο και να προκληθεί πυρκαγιά που εξαπλώθηκε σε παρακείμενα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δώδεκα επιβαίνοντες στο λεωφορείο – πέντε άνδρες, τρεις γυναίκες και τέσσερα παιδιά – έχασαν τη ζωή τους, ενώ σκοτώθηκε επίσης ένας δικυκλιστής που βρισκόταν στο σημείο. Δύο τραυματίες διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε κοντινό νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.