ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νορβηγία: Φοιτητής μαχαίρωσε δύο καθηγητές πανεπιστημίου

Ο ένας από τους δύο εκπαιδευτικούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Νορβηγία: Φοιτητής μαχαίρωσε δύο καθηγητές πανεπιστημίου

Στη σύλληψη ενός φοιτητής, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε δύο καθηγητές στο πανεπιστήμιο του Όσλο προχώρησαν οι αρχές της Νορβηγίας. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Όσλο, δύο καθηγητές μαχαιρώθηκαν την Πέμπτη (24.08.23023) στο πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας της Νορβηγίας. Ο ένας από τους δύο εκπαιδευτικούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές συνέλαβαν έναν φοιτητή που θεωρείται ως βασικός ύποπτος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Ερευνών για το Εργασιακό Περιβάλλον, το οποίο υπάγεται στο πανεπιστήμιο του Όσλο.

Ο Κρίστιαν Μπιόρμπεργκ, επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που έσπευσε στην περιοχή, είπε σε συνέντευξη Τύπου πως συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης και ότι τα θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της συνοικίας Ούλεβαλ. «Η σχέση (μεταξύ τους) φέρεται να είναι αυτή μεταξύ καθηγητών και φοιτητή», ανέφερε. Κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα Dagbladet, ο συλληφθείς είναι περίπου 20 ετών. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας καθηγητής περίπου 60 ετών και ελαφρύτερα τραυματισμένος είναι συνάδελφός του, γύρω στα 30, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.