ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νότια Κορέα: Πέντε τραυματίες από έκρηξη σε εστιατόριο

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου διακομίστηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού

Νότια Κορέα: Πέντε τραυματίες από έκρηξη σε εστιατόριο

Έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε εστιατόριο της πόλης Τσανγκουόν στη Νότια Κορέα με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να τραυματιστούν. 

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου και αποδίδεται σε διαρροή αερίου.

Πυροσβέστες και ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο της έκρηξης, περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Σεούλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου διακομίστηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι, εργαζόμενοι και περαστικοί, τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια και τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.