ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντ.Πεσκόφ: «Επιθετική χώρα η Πολωνία – Χρειάζεται αυξημένη προσοχή»

Η Πολωνία ανακοίνωσε ότι θα στείλει 500 αστυνομικούς για να ενισχύσει την ασφάλεια στο σύνορό της με τη Λευκορωσία

Ντ.Πεσκόφ: «Επιθετική χώρα η Πολωνία – Χρειάζεται αυξημένη προσοχή»

Το Κρεμλίνο, ανακοίνωσε σήμερα πως η απόφαση της Πολωνίας να ενισχύσει τις δυνάμεις της κατά μήκος του συνόρου της με τη Λευκορωσία για λόγους στους οποίους περιλαμβάνεται η παρουσία μισθοφόρων της Wagner συνιστά «λόγο ανησυχίας».

Σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε «επιθετική» χώρα την Πολωνία και είπε ότι απαιτείται «αυξημένη προσοχή».

Η Πολωνία ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι θα στείλει 500 αστυνομικούς για να ενισχύσει την ασφάλεια στο σύνορό της με τη Λευκορωσία ώστε να αντιμετωπίσει τους αυξανόμενους αριθμούς των μεταναστών που διασχίζουν την περιοχή αλλά και τις πιθανές απειλές μετά τη μετεγκατάσταση των μαχητών της Wagner στη Λευκορωσία.

Το υπουργείο Άμυνας της Πολωνίας παρακολουθεί την κατάσταση στο σύνορο με τη Λευκορωσία και είναι προετοιμασμένο για διάφορα σενάρια, όπως ανέφερε σήμερα μετά την ανακοίνωση της Λευκορωσίας ότι μισθοφόροι της ρωσικής οργάνωσης Wagner θα συμμετάσχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στο σύνορο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.