ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Αζέρος πρόεδρος Ι.Αλίεφ μιλάει για «στρατιωτική βοήθεια της Ελλάδας στην Αρμενία»

Απέδωσε κατηγορητήριο στη χώρα μας, τη Γαλλία και την Ινδία

Ο Αζέρος πρόεδρος Ι.Αλίεφ μιλάει για «στρατιωτική βοήθεια της Ελλάδας στην Αρμενία»

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ με τον οποίο η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2013 συμφώνησε τον αγωγό ΤΑΡ σε βάρος του South Stream, επιτέθηκε σε τρεις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, κατηγορώντας για εξοπλισμό της Αρμενίας και προειδοποίησε για «σοβαρά μέτρα».

«Δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε απαθείς ενώ η Γαλλία, η Ινδία και η Ελλάδα εξοπλίζουν την Αρμενία εναντίον μας. Το πράττουν ανοικτά και επιδεικτικά, φαίνεται πως επιδιώκουν να μας προκαλέσουν με αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορούμε απλώς να παραμένουμε αδρανείς», δήλωσε ο Αλίεφ με έπαρση κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο ADA του Μπακού.

Σύμφωνα με τον Αλίεφ, το Αζερμπαϊτζάν έχει καταστήσει «απολύτως σαφές» στην κυβέρνηση της Αρμενίας και στις χώρες που την υποστηρίζουν την θέση του.

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν προχώρησε επίσης σε απειλές: «Εάν αντιληφθούμε σοβαρή απειλή κατά της χώρας μας, θα αναλάβουμε σοβαρά μέτρα».

Ποια θα είναι η αντίδραση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά από αυτή την πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Ελλάδας;

Θα ανταποκριθεί ανάλογα στις απειλές του Αζέρου ηγέτη και συμμάχου του Ερντογάν, ή θα υποκύψει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του Ιλχάμ Αλίεφ είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν την εθνική μας ασφάλεια, γι’ αυτό και η ελληνική αντίδραση οφείλει να είναι εξίσου σοβαρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.