ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε από τη ρωσική Άπω Ανατολή με το ειδικά διαμορφωμένο τρένο του

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Ρωσία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε από τη ρωσική Άπω Ανατολή με το ειδικά διαμορφωμένο τρένο του

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Ρωσία και σήμερα το πρωί, αναχώρησε με το ειδικά διαμορφωμένο τρένο του από τη ρωσική Άπω Ανατολή με κατεύθυνση τα βορειοκορεατικά σύνορα.

Η τελετή της αναχώρησης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έγινε «στον σταθμό Αρτιόμ-Πριμόρσκι 1, όπου ήδη βρισκόταν το θωρακισμένο τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν», όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti.

Σε σχετικό βίντεο που δημοσιοποίησε το πρακτορείο φαίνεται ο Κιμ, ο οποίος σπανίως ταξιδεύει εκτός της χώρας του, να περπατά σε κόκκινο χαλί κατευθυνόμενος προς το βαγόνι του και να αποχαιρετά τους παρευρισκόμενους.

«Το τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν κατευθύνεται προς τον συνοριακό σταθμό Χάσαν. Η απόσταση είναι… περίπου 250 χιλιόμετρα», ανέφερε το πρακτορείο TASS.

Νωρίτερα σήμερα ο Κιμ έλαβε ως δώρο από τον κυβερνήτη της περιοχής Πριμόριε πέντε drones εξοπλισμένα με εκρηκτικά, ένα αναγνωριστικό drone και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, σύμφωνα με το TASS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δώρα με υψηλό συμβολισμό εν μέσω φόβων στη Δύση για πιθανή συμφωνία για παράδοση όπλων και πυρομαχικών από τη Βόρεια Κορέα, τα οποία χρειάζεται η Μόσχα για την επίθεσή της στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.