ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο πρώην αρχηγός του πολωνικού Στρατού βλέπει ένοπλη εξέγερση στην Λευκορωσία κατά του Λουκανσένκο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

«Ελπίζω να πυροδοτηθεί μια εξέγερση στη Λευκορωσία - Αυτό είναι που φοβάται ο Λουκασένκο»

Ο πρώην αρχηγός του πολωνικού Στρατού  βλέπει ένοπλη εξέγερση στην Λευκορωσία  κατά του Λουκανσένκο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Πολωνός στρατηγός Waldemar Skrzypczak, πρώην διοικητής των πολωνικών χερσαίων δυνάμεων από το 2006 έως το 2009 και πρώην σύμβουλος του πολωνικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι η Πολωνία πρέπει να προετοιμαστεί για μια επερχόμενη στρατιωτική εξέγερση κατά του Λουκασένκο στη Λευκορωσία.

Πρόσθεσε ότι η Πολωνία θα πρέπει να βοηθήσει αυτούς τους στρατιωτικούς σχηματισμούς όπως ακριβώς βοηθά τώρα την Ουκρανία

Ο Skrzypczak σχολίασε τις ενέργειες της «Λεγεώνας της Ελευθερίας» της Ρωσίας στο Μπέλγκοροντ και είπε ότι παρόμοια πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν σύντομα και στη Λευκορωσία.

«Εάν η ουκρανική αντεπίθεση είναι επιτυχής, οι Λευκορώσοι στρατιώτες που συμμάχησαν με τον ουκρανικό Στρατό δεν θα παραιτηθούν. Θα πάνε στη Λευκορωσία

Ελπίζω ότι αυτό θα πυροδοτήσει μια εξέγερση στη Λευκορωσία, αυτό είναι που φοβάται ο Λουκασένκο. Ας προετοιμαστούμε για μια εξέγερση στη Λευκορωσία, γιατί θα συμβεί. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς  αυτή τη στιγμή.», είπε ο Πολωνός στρατηγός για να συμπληρώσει:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τα στρατεύματα που θα πραγματοποιήσουν την επιχείρηση κατά του Λουκασένκο. Έχουμε λόγους να τους βοηθήσουμε, όπως βοηθάμε την Ουκρανία.

Δεν έχει το στρατιωτικό δυναμικό να αποτρέψει μια τέτοια εξέγερση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.