Ο τρανσέξουαλ σύμβουλος πυρηνικής ασφάλειας του Τ.Μπάιντεν έκλεψε βαλίτσα στο αεροδρόμιο!

Πρωτοφανές περιστατικό που δείχνει πολλά για το επίπεδο της διακυβέρνησης των Δημοκρατικών

Ο τρανσέξουαλ σύμβουλος πυρηνικής ασφάλειας του Τ.Μπάιντεν έκλεψε βαλίτσα στο αεροδρόμιο!

Ο σύμβουλος πυρηνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Σαμ Μπρίντον που είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες… προτιμήσεις του (τρανσέξουαλ γαρ), έκλεψε τις αποσκευές κάποιου άλλου στο αεροδρόμιο της Μινεάπολις και μάλιστα στην αρχή επιχείρησε να το αποκρύψει αλλά οι κάμερες τον έκαναν «τσακωτό».

Συγκεκριμένα ο σύμβουλος της Κυβέρνησης Μπάιντεν ο οποίος υπηρετεί ως αναπληρωτής βοηθός γραμματέας του DOE για αναλωμένα καύσιμα και διάθεση πυρηνικών αποβλήτων – φέρεται να πήρε μια βαλίτσα Vera Bradley αξίας 2.325 $ από τον ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο St. Paul της Μινεάπολης στις 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ποινική δίωξη  που ασκήθηκε. στις 26 Οκτωβρίου στο δικαστήριο της Μινεσότα και αποκαλύφθηκε από το Fox News Digital.

Ο Brinton είχε ταξιδέψει από την Ουάσιγκτον, στη Μινεάπολις, την συγκεκριμένη ημέρα.

Αφού ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας ειδοποίησε την αστυνομία, οι αστυνομικοί εξέτασαν τα βίντεο και εντόπισαν τον Μπρίντον να παίρνει τις αποσκευές πριν αφαιρέσει την ετικέτα του που ταυτοποιεί τον ιδιοκτήτη.

Οι αρχές επιβολής του νόμου παρατήρησαν τον Brinton να χρησιμοποιεί τις αποσκευές κατά τη διάρκεια τουλάχιστον δύο άλλων ταξιδιών στην Ουάσιγκτον, στις 18 Σεπτεμβρίου και στις 9 Οκτωβρίου!

Στη συνέχεια, στις 9 Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός σύμβουλος αρνήθηκε ότι έκλεψε οτιδήποτε όταν ένας αστυνομικός τηλεφώνησε για να ζητήσει εξηγήσεις για το περιστατικό. Ο Μπρίντον επιβεβαίωσε όμως ότι είχε ακόμα τη βαλίτσα.

«Αν έχω πάρει τη λάθος τσάντα, ευχαρίστως να την επιστρέψω, αλλά δεν είχε ρούχα άλλου ατόμου», είπε ο Μπρίντον στον αστυνομικό. «Αυτά ήταν τα ρούχα μου όταν άνοιξα την τσάντα».

Δύο ώρες μετά το τηλεφώνημα, ο Μπρίντον κάλεσε τον αστυνομικό και ζήτησε συγγνώμη που δεν ήταν «εντελώς ειλικρινής».

Αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος και δικαιολογήθηκε  ότι ήταν εξαντλημένος και πήρε τη λάθος τσάντα στο καρουζέλ.

«Ο κατηγορούμενος είπε ότι όταν άνοιξαν την τσάντα στο ξενοδοχείο, κατάλαβαν ότι δεν ήταν δική του», σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

«Ο κατηγορούμενος εκνευρίστηκε, όταν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου συνειδητοποίησαν ότι είχε κλέψει την τσάντα και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε τελικά ότι άφησε τα ρούχα από την κλεμμένη τσάντα μέσα στα συρτάρια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου».

Ο Μπρίντον κατηγορήθηκε για κλοπή κινητής περιουσίας χωρίς συναίνεση, μια κατηγορία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή πενταετούς φυλάκισης, πρόστιμο 10.000 δολαρίων ή και τα δύο.

Τέθηκε σε άδεια πριν από περίπου ένα μήνα και ένας άλλος αξιωματούχος διορίστηκε ως αντικαταστάτης του, σύμφωνα με το Exchange Monitor που παρακολουθεί τις κρατικές προσλήψεις. Το DOE αρχικά δεν εξήγησε γιατί ο Brinton πήρε άδεια εκείνη την εποχή.

«Ο Σαμ Μπρίντον βρίσκεται σε άδεια από το DOE και ο Δρ. Κιμ Πέτρι εκτελεί τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Βοηθού Γραμματέα Αναλωμένου Καυσίμου και Διάθεσης Αποβλήτων», δήλωσε εκπρόσωπος του DOE σε δήλωσή του στο Fox News Digital.

Τον Ιούνιο, ο Μπρίντον έγινε πρωτοσέλιδο μετά την ανάληψη της θέσης στο Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας του DOE ως ένας από τους πρώτους διεμφυλικούς αξιωματούχους της κυβέρνησης.

«Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που είναι πολύ αναστατωμένοι που δεν πιστεύουν ότι είμαι τόσο ικανός όσο άλλοι», δήλωσε ο Μπρίντον στο E&E News τον Οκτώβριο. «Απαντάω με πολλαπλά πτυχία από το MIT, μια δεκαετία εργασίας στην πυρηνική πολιτική και τον πιο έντονο ενθουσιασμό για την εργασία στα πυρηνικά απόβλητα από οποιονδήποτε άλλο».

Ο δικηγόρος του Brinton δεν απάντησε στα αιτήματα του Fox για σχολιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.