ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Oι Ουκρανοί πωλούν ότι απέμεινε από την συστοιχία Patriot που κατέστρεψαν οι Ρώσοι με υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal

Εξαρτήματα βγήκαν προς πώληση στο ουκρανικό διαδίκτυο;

Oι Ουκρανοί πωλούν ότι απέμεινε από την συστοιχία Patriot που κατέστρεψαν οι Ρώσοι με υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal

Oι Ουκρανοί πωλούν ότι απέμεινε (λειτουργικό) από την συστοιχία Patriot που κατέστρεψε ο ρωσικός υπερ-υπερηχητικός πύραυλος «Kinzhal».

Εξαρτήματα βγαίνουν προς πώληση στο ουκρανικό διαδίκτυο.

Αν σκεφτεί κάποιος πως καταστράφηκαν πέντε εκτοξευτές (όπως ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ), τότε υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μπορούν να πωληθούν.

Αν αληθεύει ότι όντως εξαρτήματα του α/α συστήματος έχουν βγει προς πώληση, τότε επιβεβαιώνεται (αν και όλοι είναι σίγουροι πλέον) πως η συστοιχία καταστράφηκε από ρωσικό υπερ-υπερηχητικό πύραυλο.

Πάντως ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, πρόσφατα τόνισε: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την καταστροφή του ουκρανικού συστήματος Patriot.

Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω για αυτό.

Αν έχει καταστραφεί, θα βοηθήσουμε για την επισκευή του, αλλά εκτός ουκρανικού εδάφους», παραδεχόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, ότι κάτι πολύ άσχημο συνέβη στο αμερικανικό α/α σύστημα.

Πάντως ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είχε αναφερθεί στο παρελθόν στους Patriot λέγοντας πως «πρόκειται για ένα παλιό α/α σύστημα όχι τόσο καλό όσο το δικό μας, το S-300, αν θέλουν να το τοποθετήσουν κοντά μας, ας το κάνουν, θα ανατινάξουμε και τους Patriot επίσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.