ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιστίνιοι: «Η έλλειψη καυσίμων θέτει σε κίνδυνο τους νοσηλευόμενους»

Κάνουμε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα και την Αίγυπτο»

Παλαιστίνιοι: «Η έλλειψη καυσίμων θέτει σε κίνδυνο τους νοσηλευόμενους»

Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η εξαίρεση των καυσίμων από την ανθρωπιστική βοήθεια που φτάνει στη Γάζα, θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή όσων νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της περιοχής.

“Κάνουμε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα και την Αίγυπτο να συνεργαστούν άμεσα για τον εφοδιασμό σε καύσιμα και υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης, πριν χαθούν περισσότερα θύματα στα νοσοκομεία”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, την ίδια στιγμή που το Ισραήλ αναφέρει ότι «δεν υπάρχει έλλειψη νερού, υπάρχει αρκετό φαγητό για τις επόμενες εβδομάδες και δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία».

Στον αριθμό των νεκρών συμπεριλαμβάνονται 1.756 παιδιά και 976 γυναίκες, πρόσθεσε το ίδιο υπουργείο.

Φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια εξήλθαν από τη συνοριακή διάβαση στη Ράφα και έφτασαν σήμερα Σάββατο στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπως δήλωσε εξάλλου στο Reuters ένας Παλαιστίνιος αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον 20 φορτηγά, που αναμένεται ότι θα εισέλθουν στη Λωρίδα της Γάζας “αντιπροσωπεύουν μόνο το 3% από τον αριθμό των φορτηγών που εισέρχεται καθημερινά στη Γάζα για την κάλυψη υγειονομικών και ανθρωπιστικών αναγκών πριν από την πολεμική κρίση”, ανέφερε μία ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.