ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ριζικές αλλαγές στο Κρεμλίνο: O Α.Ντιούμιν πιθανόν ο νέος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας

Ο 51χρονος είναι αρκετά πιθανό να αντικαταστήσει τον Σεργκέι Σοϊγκού

Ριζικές αλλαγές στο Κρεμλίνο: O Α.Ντιούμιν πιθανόν ο νέος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας

Πληθαίνουν τα σενάρια για την απομάκρυνση του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκου, και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Άμυνας Βαλερί Γερασίμοφ.

Μετά τα δημοσιεύματα για αποδυνάμωση της εικόνας του Βλαντιμίρ Πούτιν, οι ρωσικές πηγές έχουν αρχίσει να δίνουν πιθανά ονόματα για το χαρτοφυλάκιο της Άμυνας.

Επικρατέστερος για το νευραλγικό αυτό πόστο εμφανίζεται ο Αλεξέι Ντιούμιν. Ο 51χρονος που είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Σοϊγκού υπήρξε πρώην σωματοφύλακας του Πούτιν, είναι αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και αναπληρωτής αρχηγός της GRU.

Η άμεση εμπλοκή του στην προσάρτηση της Κριμαίας του χάρισε μια προαγωγή στη θέση του Αντιστράτηγου και έκτοτε γνώρισε μεγάλη πολιτική επιτυχία ως κυβερνήτης της περιφέρειας Τούλα της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι πριν από ένα χρόνο ο Ντιούμιν εμφανιζόταν και ως πιθανός διάδοχος του Πούτιν, ενώ θεωρείται από τους πιο ισχυρούς άνδρες του Κρεμλίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.