ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Σκότωσαν το 8 μηνών παιδί τους και το διαμέλισαν με μηχανή του κιμά

Για να καλύψουν το έγκλημα τους κατήγγειλαν στις Αρχές ότι τους απήγαγαν το μωρό τους

Ρωσία: Σκότωσαν το 8 μηνών παιδί τους και το διαμέλισαν με μηχανή του κιμά

Μια φρικιαστική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Ρωσία, καθώς συνελήφθη ένα ζευγάρι για τη δολοφονία του 8 μηνών παιδιού τους, αφού το σκότωσαν και διαμέλισαν τη σορό του με μηχανή του κιμά.

Σύμφωνα με το Al Arabiya που μεταδίδει πληροφορίες της DailyMail, το παιδί πέθανε από χτύπημα του 33χρονου πατέρα του Γιακόβ Μαϊμπορόντα ενώ τσακωνόταν και προσπαθούσε να χτυπήσει τη μητέρα του, αποκάλυψε πηγή της αστυνομίας της Ρωσίας.

Αφού συνειδητοποίησαν ότι το μόλις 8 μηνών παιδί είχε πεθάνει, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να διαμελίσουν τη σορό του και να χρησιμοποιήσουν μηχανή του κιμά για το φρικιαστικό έγκλημά τους, και στη συνέχεια κατήγγειλαν στις Αρχές ότι τους απήγαγαν το μωρό τους.

Ωστόσο, όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, τους συνέλαβαν ως ύποπτους για φόνο επειδή βρήκαν τη μηχανή του κιμά, μαχαίρια λερωμένα με αίμα και 13 σακούλες με ανθρώπινα μέλη.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η οικογένεια είχε μετακομίσει πριν από 6 μήνες στην περιοχή Rostov-on-Don και οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουγαν επανειλημμένα ουρλιαχτά από το σπίτι τους. Οι κοινωνικές υπηρεσίες τους είχαν επισκεφτεί περισσότερες από μία φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γείτονες κατέθεσαν στις Αρχές ότι ο πατέρας είχε βίαιη συμπεριφορά «περισσότερο από το συνηθισμένο» την ημέρα του φρικιαστικού εγκλήματος και ότι οι κραυγές και τα ουρλιαχτά «σταμάτησαν απότομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.