ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σι Τζινπίνγκ: «Ιστορική αναγκαιότητα η επανένωση της Κίνας με την Ταϊβάν» (βίντεο)

«Οι συμπατριώτες και στις δύο πλευρές του Πορθμού της Ταϊβάν θα πρέπει να ενωθούν για να μοιραστούν τη μεγάλη δόξα της εθνικής αναζωογόνησης»

Σι Τζινπίνγκ: «Ιστορική αναγκαιότητα η επανένωση της Κίνας με την Ταϊβάν» (βίντεο)

Ο Σι Τζινπίνγκ στη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του, χαρακτήρισε «ιστορική αναγκαιότητα» την επανένωση της Κίνας και της Ταϊβάν.

«Η επανένωση της μητέρας πατρίδας είναι μια ιστορική αναγκαιότητα. Οι συμπατριώτες και στις δύο πλευρές του Πορθμού της Ταϊβάν θα πρέπει να ενωθούν για να μοιραστούν τη μεγάλη δόξα της εθνικής αναζωογόνησης», δήλωσε ο Σι Τζινπίνγκ.

Θυμίζεται πως κατάσταση γύρω από την Ταϊβάν κλιμακώθηκε σημαντικά μετά την επίσκεψη της προέδρου της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι στο νησί στις αρχές Αυγούστου.

Η Κίνα, η οποία θεωρεί το νησί μια από τις επαρχίες της, καταδίκασε την επίσκεψη της Πελόζι, βλέποντας σε αυτό το βήμα την υποστήριξη των ΗΠΑ προς τον αυτονομισμό της Ταϊβάν, και πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.