ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σκοτ Ρίτερ για Ρωσία: «Περίμενα να δω μια χώρα να παλεύει με τις επιπτώσεις των κυρώσεων – Είδα το αντίθετο»

«Είδα μια αναζωογονημένη Ρωσία»

Σκοτ Ρίτερ για Ρωσία: «Περίμενα να δω  μια χώρα να παλεύει με τις επιπτώσεις των κυρώσεων – Είδα το αντίθετο»

Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Σκοτ Ρίτερ ο οποίος έχει γίνει ευρύτερα γνωστός για τις διαφορετικές απόψεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, επισκέφτηκε τη Ρωσία  και μετέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις λέγοντας:

«Με την άφιξή μου στη Ρωσία, περίμενα να δω ένα έθνος να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις συνέπειες των κυρώσεων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Αντίθετα, είδα ένα έθνος να υφίσταται οικονομική αναζωογόνηση, σε μεγάλο βαθμό χάρη στις πολιτικές που αναγκάστηκε να ακολουθήσει η Ρωσία λόγω  των δυτικών κυρώσεων», λέει ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και αρθρογράφος του Sputnik, Σκοτ Ρίτερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.