ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο έναν εκ των ιδρυτών του κόμματος Vox

Τη στιγμή που περπατούσε στη Μαδρίτη

Ισπανία: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο έναν εκ των ιδρυτών του κόμματος Vox

Ο πρώην πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος της Καταλονίας και ένας εκ των ιδρυτών του Vox, Αλέχο Βιδάλ-Κουαδράς Ρόκα, πυροβολήθηκε στο πρόσωπο γύρω στη 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης την οδό Núñez de Balboa στη Μαδρίτη, σύμφωνα με την ενημέρωση της ισπανικής Αστυνομίας.

Ο 78χρονος Βιδάλ-Κουαδράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Gregorio Marañón της ισπανικής πρωτεύουσας έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Πηγές της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι έχει ένα μόνο τραύμα στην περιοχή της άνω γνάθου και ότι είναι σταθερός.

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι οι δράστες ήταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μαύρη μοτοσικλέτα. Το άτομο που κρατούσε το όπλο και πάτησε τη σκανδάλη, μπήκε στη συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Ο 78χρονος πολιτικός (γεννημένος στις 20 Μαΐου 1945 στη Βαρκελώνη) διετέλεσε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 1999 έως το 2014 και πρώτος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2004 έως το 2007.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.